LinkedIn Munich

LinkedIn Munich

Client
LinkedIn
Typology
Office
Location
Munich, Germany
Year

Challenge

Comprendere e restituire la filosofia di Linkedin, coniugandola con l’ecosistema locale preesistente, in una partecipazione forte e sistematica da parte di tutti i presenti.

Strategy & Approach

Innescare un meccanismo virtuoso che da un lato valorizza – comprendendole – le realtà locali, dall’altro fortifica il dialogo con i team interni.

Final experience

Una location dinamica e coerente con la visione del brand, un luogo autentico come la moltitudine di persone che lo vive quotidianamente – un’azione congiunta che la rende unica.

(en)

Challenge

To understand and best portray the philosophy of Linkedin, while combining it with the pre-existent local ecosystem, with a strong and systematic involvement of all persons involved.

Strategy & Approach

To activate a virtuous cycle that generates value through the understanding of local realities while at the same time strengthening the dialogue with the internal team.

Final experience

A dynamic location with a coherent vision of the brand, a place as authentic as the multitude of people that live in it - a connection that makes the experience unique.

Un’identità forte da rappresentare al meglio, senza dimenticarsi delle singole personalità che lo compongono. Una sede iconica, espressione del DNA globale e locale dei team - chiamati a contribuire con la propria visione già dalla fase di ideazione.

La progettazione si è ispirata all’identità corporate senza mai dimenticare gli influssi locali, costante occasione di ispirazione.

Le linee finali del design seguono in primo luogo l’esigenza di dare spazio alla moltitudine di talenti che contribuiscono ogni giorno a vivere e implementare il brand globale di Linkedin.

Una squadra di successo, ancora più valorizzata nella nuova sede grazie alla presenza diffusa di dettagli e stimoli sensoriali.

(en)

A strong identity represented as efficiently as possible, without excluding the separate personalities that compone it. An iconic branch of the company, an expression of the global and local DNA of the team which was called in to contribute with their vision from the very beginning of the project.

The design draws inspiration from the corporate identity without ever leaving out the local influences which serve as a constant opportunity for inspiration.

The final design features reflect, above all, the need to give space to the multitude of talents that contribute daily to the experience and implementation of the global brand Linkedin.

An already outstanding team, even more so in the new location thanks to a rich presence of inspiring details.  




Related